My Drop

Smoothie de vară – 5 idei de hidratare

A rămâne hidratat vara este foarte important. Dar cumva, setea nu este singurul semn care să-ți amintească să bei mai multă apă. Mai mult, vara avem mai multe băuturi din care să alegem, așa că apa rămâne printre ultimele opțiuni la care ne gândim. Smoothie-urile sunt un mod excelent de a rămâne hidratat datorită gustului și aspectului lor atractiv. Secretul este să alegi fructe  proaspete și apă și să eviți zahărul sau alți îndulcitori. Iată câteva idei pentru a începe să bei mai multă apă, dar și mai multe vitamine.

Watermelon Cosmopolitan

PEPENE ROȘU
SUC DE LĂMÂIE
APĂ
MENTĂ PROASPĂTĂ

Scoateți semințele și tăiați pepenele în cuburi. Adăugați-le într-un blender, împreună cu suc proaspăt de lime și apă. Se amestecă și se bea! Folosiți mentă proaspătă pentru decor!

Tasty Pomegranate

RODIE
SUC DE GRAPEFUIT
SUC DE LĂMÂIE
APĂ

Se amestecă semințele de rodie cu sucul unui grapefruit și o lămâie și se adaugă puțină apă la final. Plină de antioxidanți, această băutură este o adevărată fântână a tinereții.

Neon Smoothie

CASTRAVETE
SUC DE LĂMÂIE
MĂR VERDE
MENTĂ PROASPĂTĂ
APĂ

Se amestecă într-un blender castraveți și felii de mere verzi, niște suc de lămâie și frunze de mentă proaspetă pentru culoare. Nu uitați să adăugați apă și este gata pentru o hidratare corectă și delicioasă.

Sicily Vibes

PORTOCALE ROȘII
SUC DE LĂMÂIE
SUC DE PORTOCALE
APĂ

Tăiați portocala roșie în felii, apoi stoarceți niște suc de lămâie și portocale. Adăugați apă și amestecați toate fructele în blender. Se servește rece!

Banana Flavour

ZMEURĂ
BANANĂ
SUC DE GRAPEFUIT
APĂ/ LAPTE DE MIGDALE

Tăiați o banană felii, adăugați niște zmeură / căpșuni sau alte fructe de pădure (le puteți amesteca în diverse combinații). Stoarceți jumătate de grapefruit, apoi adăugați apă sau lapte vegetal și amestecați totul.

💧 75% dintre oameni sunt deshidratați fără ca măcar să știe acest lucru. Unul dintre motivele pentru care nu bem mai multa apă este faptul ca nu ne place gustul. Mai exact lipsa lui. Din această cauză, optăm pentru sucuri din comerț.

GREȘIT! Zahărul nu face altceva decât să ne deshidrateze și mai tare.

Colecția noastră de băuturi fără zahăr sau alcool, doar fructe proaspete și multă multă apă, te poate ajuta să începi un stil de viață mai sănătos și să privești hidratarea altfel.

Beneficiile sunt extrem de importante:

– Detoxifiere

– Digestie îmbunătățită

– Productivitate ridicată

– Echilibrarea stării de dispoziție

– Întărirea imunității

– Creșterea calității pielii și a părului

– Ajutor în dietele de slăbit

Cuprinde 27 de rețete simple și sănătoase: smoothie-uri, apă infuzată și ceai rece, pe gustul oricui, fie că îți plac băuturile mai dulci, acrișoare sau ușor amărui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top